Jachtseizoen is geopend

En dit is ook precies het tijdstip  waar  sportaanbieders  zoals commerciële sportscholen, dieetgoeroes en lifestylespecialisten hun  marketingstrategie   inzetten om zoveel mogelijk mensen  binnenboord  te halen.  Er is veel geld  te verdienen in deze branche.   En nu de economie  weer op volle toeren draait en het geld weer tegen de plint klotst  denken we met dure abonnementen  vitaliteit en gezondheid te kunnen kopen.

Realiseren  wij  ons wel dat we zelf verantwoordelijk  zijn voor onze gezondheid.  Dat  je eigenlijk de schuld  bij jezelf  moet  leggen als het ergens fout is gegaan.  Of  je met het uitgeven van veel geld gezondheid kunt kopen?  Neem Amerika. Nergens ter wereld wordt zoveel geld uitgegeven als daar  waar obesitas en de gevolgen ervan het grootste nationaal gezondheidsprobleem is.  Nergens  verdampt  het geld zoveel in sportschoolabonnementen en aan “gezonde” voedingssupplementen  als in Amerika.

Met mooie aanbiedingen  zoals , gratis inschrijven, een maand gratis sporten, maar ook gratis  sporttassen, bidons en veel nog  meer leuke gadgets  proberen ze hier ook abonnementen te slijten.
Ook  binnen de hardloopwereld  zie je in deze periode van alles voorbij komen. Start2run, Running Academy.  Allemaal beginnen ze weer  met het werven van nieuwe leden.  Fijn om te zien dat iedereen probeert  zoveel mensen in beweging te krijgen, want sporten is nu eenmaal gezond .  Dus vooral doen mensen en vooral  doen daar  waar  jij je het beste thuis voelt.

De meesten die deze brief lezen voelen zich over het algemeen thuis bij deze loopschool. Uitzonderingen  daargelaten want dat zijn geen leden maar lezers van de maandelijkse nieuwsbrief.  Die loeren stiekem mee  en kijken wat er zich zoal afspeelt binnen deze club.  Kijken in het geheim mee naar ons programma en de schema’s en zien ook dat wij iets nieuws zijn gestart.

Comments are closed.