Brightlands

Brightlands

Bedrijven met gezonde en sportieve medewerkers presteren beter dan bedrijven waar sport niet op de actieve agenda staat. Investeren in gezondheidsbeleid betekent op termijn minder ziekteverzuim en stabiele of zelfs dalende personeelskosten. Fitheid heeft daarbij ook nog eens een positieve en frisse uitstraling en dat werkt zeer zeker imagoversterkend voor bedrijf of organisatie. Gezondheid van medewerkers krijgt dus steeds meer een centrale rol binnen de policy van ondernemingen en dat is natuurlijk een goede zaak.

Sport heeft daarbij ook nog eens een verbindende factor. Doordat werknemers samen sporten komen ze op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Tijdens het sporten en bewegen kan dialoog plaatsvinden en dit draagt bij aan teambuilding en ontwikkeling van medewerkers. Zowel individueel als in groepsverband.

Stimulatie

Het wordt steeds meer een vanzelfsprekendheid dat personeel wordt gestimuleerd om meer te bewegen en gezonder te leven. Daar ligt dus een belangrijke taak voor de werkgever. Door er echter alleen maar over te praten, maar vervolgens geen actie te ondernemen, is het rendement op sportieve prestaties natuurlijk nihil. Een gedeeltelijke of gehele bijdrage van de belastingdienst aan de kosten kan net dé stimulerende prikkel zijn. Net zoals het uit handen geven van organisatie en planning.

Samen werken en samen sporten

Loopschool 2run4fun is op de Brightlands Campus Greenport Venlo gestart met hardloopprogramma’s waaraan medewerkers van bedrijven en organisaties kunnen deelnemen. Daar kunnen uw werknemers ook aan meedoen. Samen werken is namelijk belangrijk, maar samen sporten is van onschatbare waarde. Het verbetert onherroepelijk het welzijn van de medewerkers en verlaagt drempels voor tijd en kosten. Er zijn eigenlijk geen redenen meer te verzinnen om niet samen te sporten.

2run4fun biedt loopprogramma’s op maat waaraan iedereen kan deelnemen. Beginnende en ervaren lopers dus. Het gebied rondom het voormalig Floriade terrein is een uitdagend en gevarieerd trainingsgebied waar elke training de uiterste voldoening zal geven. Kiest u voor sportieve resultaten dan kiest u automatisch voor betere resultaten op de werkvloer.

Zo lopen uiteindelijk alle wegen samen! Met alleen maar winnaars aan de eindstreep.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Verstuur
Sorry er iets fout gegaan, probeer het later opnieuw
Bedankt voor je aanmelding